Rengøring Randers

Højt serviceniveau på rengøringer i Randers og hele østjylland.
Det er vores vigtigste opgave at give dig en stabil service med hurtig opfølgning på dine henvendelser. Med over 500 registrerede rengøringsfirmaer i østjylland alene er markedet meget svært at gennemskue – selv for den professionelle.
Hør mere om nem, enkel og stabil rengøring omkring og i Randers på telefon 53 37 78 00

Vi gør rent i Randers og hele østjylland

Vores koncept er enkelt: ”Vi gør rent”. Flere rengøringsfirmaer i Randers og østjylland gør, i forsøget på at skille sig ud, opmærksom på sig selv ved at tilbyde usædvanlige services, kvalitetsløfter og andet. Vi vælger at gå den anden vej, fordi styrken ligger i at gøre tingene enkle.
For det vigtigste er, når det kommer til valg af rengøringsfirma i Randers, at vi gør ordentlig rent, simpelthen. Så skal du bruge rengøring i Randers eller andre steder i østjylland, så er du kommet til det rette sted.

Miljøvenlig rengøring i Randers

Vi er et rengøringsfirma i Randers, der går meget op i miljøet. Vores rengøringsprodukter er derfor miljømærket med enten det danske eller europæiske miljømærke. Selv når vores kunder ønsker rengøringsprodukter med duft, kan vi klare dette inden for miljømærkningen, da vi har adgang til unikke rengøringsprodukter med naturlige dufte, som skaber et rart indeklima. Vi anslår, at over 90 % af vores benyttede rengøringsmidler er miljømærkede.

Rengøring Randers